Ιστορικό

Το ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ λειτουργεί από το 1981. Προσφέρουμε με συνέπεια, αγάπη και ασφάλεια, ένα χαρούμενο και οικογενειακό περιβάλλον στα παιδιά και τους γονείς που μας εμπιστεύονται.

Βοηθάμε το παιδί της προσχολικής ηλικίας να αναπτύξει και να διαμορφώσει την προσωπικότητά του, να ανακαλύψει τις ικανότητές του, να μάθει να σέβεται τον εαυτό του, τους άλλους και τον χώρο που κινείται, να δρα συλλογικά και φυσικά να κοινωνικοποιείται.

Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε κι από κοντά

Κτιριακές Εγκαταστάσεις

Το παράρτημα του Π. Φαλήρου, εδρεύει στην οδό Απολλοδώρου 13 και στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο που σχεδιάστηκε και οικοδομήθηκε για παιδικό σταθμό.

Το κτίριο του Αγ. Σώστη βρίσκεται στην οδό Ευρυδάμαντος 48. Πρόκειται για ένα πέτρινο οικοδόμημα με ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους.

Τα δύο σχολεία έχουν μεγάλες φωτεινές τάξεις, όμορφα διακοσμημένες με χαρούμενα χρώματα και ειδικές γωνιές παιγνιδιού. Ο κήπος προσφέρεται και για την επαφή των παιδιών με τη φύση.

Πάνω απ' όλα όμως προσφέρουν μια ζεστή και ασφαλή αγκαλιά, μέσα στην οποία συναντάει κανείς παιδιά χαρούμενα και ικανοποιημένα.